Nyt tag i Holstebro, Viborg og Vinderup

Har dit gamle tag set bedre dage og går du og overvejer et nyt tag?

Så står vi hos Abildtrups Tømrerfirma klar til at varetage opgaven. Vi har mange års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen, og vi har hjulpet mange kunder i Holstebro, Vinderup og Viborg. Vi står derfor altid klar til at varetage opgaven i led med lægning af nyt tag.

Kontakt os

Derfor bør du overveje et nyt tag

Taget på bygningen er et af de vigtigste elementer på et hus. Der er også et af de elementer, der kraftigt bliver udsat for både vind og vejr. Dette kan over tid vise sine spor i form af, at taget begynder at se slidt ud. 

Vi vil til enhver tid anbefale, at hvis man har mistanke om, at ens tag er beskadiget, så bør man få det undersøgt. Hvis det f.eks. viser sig at taget er utæt eller har større skader, så kan det ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis der ikke bliver taget hånd om det. 

Hvis der med tiden er opstået en eller flere småskader, vil vi anbefale at du handler hurtigst muligt. Selvom at det kan se ud som om, at skaden ikke er stor, kan den i sidste ende udvikle sig til flere skader på resten af taget. Det kan f.eks. være fugtskader eller utætheder, som kan blive meget dyrt. 

Fordele ved et nyt tag

Når du vælger at få lagt et nyt tag, vil du få del i både æstetiske og økonomiske fordele.

Æstetiske fordele

Taget er en af de elementer på et hus, som har en stor indflydelse på udseendet på en bygning. Et nyt tag vil derfor uden tvivl give enhver bygning er æstetisk løft. I nogle tilfælde vil der være nok at foretage udskiftning eller reparation af taget, men i andre tilfælde er det nødvendigt med en komplet udskiftning.

Med et nyt tag vil du få et smukt hus, kontor eller noget helt tredje, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Økonomiske fordele

Et nyt tag er en stor, men fordelagtig investering på både kort og lang sigt. Udover at man giver bygningen et æstetisk løft, så vil det nye tag også være med til at husets værdi stiger. 

Dette er en klar fordel, hvis man går med tanker om at skulle sælge huset engang i fremtiden. En fremtidig køber vil også se det som en klar fordel, at de ikke skal tænke på at udskifte taget når de flytter ind. 

Kontakt os i dag og hør mere om vores tage

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning til dit nye tag, så står vi klar til at hjælpe. Vi står altid klar til at tilbyde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan ringe til os på 22 53 73 53 eller sende os en mail på abildtrup@energimail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.